صندوق قرض لحسنه خانوادگی

صندوق قرض لحسنه خانوادگی:بهترین گزینه حل مشکل مالی افراد ضعیف تر خانواده

 برای مشاهده نظر دیگران در مورد این مطلب اینجا را کلیک کنید

  یکی از روشهای بسیار کارامد و مناسب برای رسیدگی و حل مشکل مالی افراد خانواده و فامیل تشکیل صندوق های فقرض الحسنه خانوادگی است.

در این روش برخی از افراد فامیل که وضعیت مالی نامناسب تری دارند بدون انکه احساس منت یا شرمندگی کنند طبق یک اصولی که  به صورت مکتوب و مصوب دراساسنامه ای درج شده از کمک مالی  با بازپرداخت زمان دار و بدون بهره مند میشوند.

البته بسته به اساسنامه ممکن است  با موافقت اعضای اصلی صندوق حتی مبلغی بلاعوض در اختیار فردی از اعضای فامیل قرار گیرد. یا به بهانه های مختلف که در اساستنامه صندوق ذکر میگردد مثلا ازدواج,خرید منزل,و .... کمک های بلا عوضی یا وام بدن بهره  به رفراد فامیل پرداخت شود.

دراین شیوه ضمن اینکه به  افراد ضعیقف تر  طایفه بدون هیچگونه منتی کمک مالی میشوند برخی افراد ثروتمندتر فامیل نیز که قصد کمک مالی به برخی افراد ضعیف تر را دارند بدون دغدغه و نگرانی عدم پذیرش , میتوانند اقدام نمایند.

در فرهنگ دیرینه کشورمان نیز کمک به افراد ضعیف تر به شیوه های مختلفی مرسوم بوده که متاسفانه سالهاست که این شیوه ها در حال منسوخ شدن است.

در صورت ترویج صندوق های قرض الحسنه خانوادگی میتوان حجم بالایی از مشکلات مالی افراد ضعیف تر طایفه و فامیل را  مرتفع نمود.

وبلاگ بازیران با هدف ترویج  آموزه های بهینه زندگی شهری و خانوادگی نسبت به جمع آوری و انتشار این گونه مقالات اقدام مینماید

شایسته است در صورت موافقت با این شیوه , این ایمیل را به تمامی هموطنانمان ارسال کنیم تا به ترویج راه اندازی صندوق های مالی خانوادگی کمک کنیمجهت دریافت اینگونه مطالب به صورت ایمیل اینجا را کلیک کنید .

مقاله زیر را نیز در این رابطه از سایت بانکی برداشت شده که به عنوان یکی از راهکارهای راه اندازی و توسعه صندوق های قرض الحسنه خانوادگی تقدیم میشود.



یکی از ویژگی های عمده قرض الحسنه قابلیت همگانی بودن و اجرایی بودن آن در تمامی جمع های کوچک حتی  خانواده هاست .برای تشکیل یک صندوق قرض الحسنه خانوادگی ابتدا باید یک اساسنامه برای آن ترتیب داد  از بین اعضای طایفه(اقوام) باید 5 یا 7نفر نسبت به صلاحدید بقیه اعضا انتخاب شوند تا این افراد در مورد تبصره ها و بند های اساسنامه به توافق برسند این بدان معنی نیست که بقیه افرادی که جزء 5یا7نفر نیستند نمی توانند نظر بدهند بلکه برعکس میتوانند نظربدهند ولی در رای گیری برای تصویب آنها نقشی ندارند .بندهای اساسنامه:

جهت دریافت اینگونه مطالب به صورت ایمیل اینجا را کلیک کنید

1-درابتدا باید مبلغ واریزی هر فرد به صورت ماهیانه مشخص شود.
2-
پرداخت وام به اعضا تامدت صلاحدید خودشان مثلا 6یا12ماه متوقف باشد.
3-
پس از مدت توقف وام 6 یا 12 ماه هریک از اعضا می تواند درخواست وام نماید.
4-
سقف وام پرداختی نسبت به توافق اعضای اصلی5تا7نفر است.
5-
مثلا اگر سال اول پرداخت حق عضویت ماهیانه 10هزارتومان است بهتر سقف وام پرداختی از 100هزار توام بیشتر  نباشد.
6-
مبلغی بعنوان رسوب صندوق درنظرگرفته شود تا هم موجودی صندوق از ان مبلغ کمتر نباشد و هم در مواقع ضرورت یک خانواده بتوان سریع در اختیارآن قرارداد.
7-
مبلغ ماهیانه به صورت دوره ای که بهتر است سال باشد افزایش یابد البته نسبت به توان پرداخت اعضا می توان کاهش نیز داد.
8-
بصورت سالیانه مجمعی برگزار شود تا همه اعضا در جریان فعالیتهای یکدیگر قرار گیرند.
9- 2
یا 3 نفر بعنوان بازرس قراداده شوند تا در صورت عدم پرداخت دیگران گزارشی تهیه کنند و به مجمع ارائه دهند.
10-
هرسال با افزاش پرداختی ماهیانه مبلغ وام افزایش می یابد.


در صورت صلاحدید اعضای اصلی ورود اعضای جدید به دوصورت امکان پذیر است.
*
اعضای جدید می توانند باپرداخت کلیه حق عضویت ها به صورت یکجا به عضویت درآیند ولی باز هم حق رای دادن ندارندو میتوانند نصف مبلغ حق عضویت را همان ابتدای کار وام درخواست نمایند.


*
اعضای جدید میتوانند روند سال ابتدایی مجمع را پیش گیرند یعنی با همان حق عضویت سال اول اغاز نمایند و تاسقف همان مبلغ 100هزارتومان وام دریافت کنند.

به این ترتیب می توان از محل مبلغ جمع آوری شده مبالغ مناسبی را به سایر اعضای صندوق اختصاص داد و به ترتیب همگی از مزایای این وام بدون بهره

جهت دریافت اینگونه مطالب به صورت ایمیل اینجا را کلیک کنید


برای مشاهده نظر دیگران در مورد این مطلب اینجا را کلیک کنید



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: پنج شنبه 24 آذر 1398برچسب:,
ارسال توسط سجادی

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت: